0

cart-icon

Credowines

Wilt u meer weten over hoe we tot Credowines zijn gekomen?
Bekijk dan hieronder de geschiedenis van Credowines!

In één oogopslag

1893

Mijn overgrootvader, Jules Janssens richt een stokerij op te Ruisbroek (Brussel). Twee oorlogen verder wordt het accent meer en meer verlegd op de verkoop van wijnen.

1972

Het bedrijf Hasselt Janssens was uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een tiental werknemers en een klantenbestand in gans België. Mijn eerste stappen gezet en mijn leerschool was begonnen.

Bottelen van wijnen , stoken van Jenever en andere alcoholhoudende dranken, logistiek, enz … Het was een spannende tijd. Onder invloed van mijn grootvader en peter, Oscar Janssens, hebben wij verder gewerkt aan onze wederzijdse passie voor kwaliteitsnormen.

Spijtig hebben wij te weinig tijd gekregen, om samen dit credo nog verder uit te breiden. Mijn peter en grootvader, Oscar Janssens, stierf niet veel later. Een tijdperk kwam tot zijn einde.

2000

Het jaar dat ik start van nul. Mijn passie voor wijnen en het delen ervan met anderen , is onaangeroerd gebleven. Wij vinden een geschikt pand in Koningslo.

Wij gaan op zoek naar wijnboeren met dezelfde passie en richten ons eerst op Languedoc-Roussillon wijnen, pareltjes werden en worden nog altijd ontdekt.

Stilaan kijken we ook naar andere regios, maar blijven bij ons credo: Kwaliteitswijnen aan correcte prijzen … Intussen hebben we een mooi gamma opgebouwd en zijn we 20 jaar verder …

20 jaar Credowines

Wees Creatief
Wees Creatief
Wees Creatief
Wees Creatief

Open vrijdag van 13:00u tot 16:00u en zaterdag van 11:00u tot 16:00u